SAYGI
KURUMSAL

Nil Nehrinin Mısır’a hayat verdiği gibi, 1987 yılında yapılmaya başlanan TEM otoyolu da Sultanbeyli’ye hayat vermiş ve çok hızlı gelişmesine yardım etmiştir. Bir şehrin kuruluşuna ve gelişmesine tanıklık etme fırsatını yakaladık.

Bir şehir kuruluyordu ama, devlet hizmetleri çok geriden geliyordu. Sağlık Ocağı bile olmayan Sultanbeyli’ye ilk özel dispanseri 1987 yılı son ayında kurduk.Daha sonra ki yıllarda başka özel sağlık kurumları da faaliyet göstermeye başladılar.

Sultanbeyli’nin ilk uzman hekimi olmaktan ve bu insanlara hizmet etmekten dolayı ayrı bir keyif alıyorum. Şu an Sultanbeyli de 250-300 civarında hekimin çalıştığını göz önünde tutarsak, ilk olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

1993 yılında, Saygı Hastanesinin temelini attığımızda İstanbul’un Anadolu yakasında 2-3 tane özel hastane vardı.1995 yılında hizmete girdik.1996 yılında ise dönemin Cumhurbaşkanı

Sn. Süleyman Demirel tarafından resmen açılış yapıldığı gün yaptığım konuşmada, “Sultanbeyli’ye yatırım yapmakla, kendimi ülkemizin doğusuna yatırım yapmış bir iş adamı gibi görüyorum“ sözlerimi, TRT benim ağzımdan haber bültenlerinde yer vermişti.

Önce A blok, sonra ki yıllarda B blok ve C blok da hizmete girince, geniş bir alanda insanlara kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz.

Her branşta hizmet veren hastanemizin kuruluş gayesi Halk’a hizmet, Hak’ka hizmettir.

Biz bunu Halk’a SAYGI, Hak’ka SAYGI, önce SAYGI olarak benimsedik ve bu doğrultuda çalışmayı ilke edindik.

 

SAYGI’larımla.

 

SAĞLIĞINIZI YAKINDAN TAKİP EDİN!