SAYGI
BRANSLAR

Deri ve Zührevi Hastalıklar Birimi;

Dermatoloji(Cilt hastalıkları) derinin sağlığını korumak ve hastalıklarını tedavi etmenin yanında son zamanlarda kozmetik açıdan da oldukça gelişmiş bir uzmanlık dalıdır.

Derimiz yaklaşık 5 kilo kadar olan ağırlığı ile vücudumuzun oldukça büyük bir bölümünü kaplayan organımızdır.Vücut bütünlüğünü koruduğu gibi aynı zamada bağışıklık ve hormon sentezinde de işimize yarar.

Gerek genetik gerekse sonradan edinilen pek çok hastalığa sahip olan derimizin sağlıklı bakımının yanı sıra saç ve tırnak gibi eklerininde hastalık ve sağlığının takibi önemlidir.

En sık görülen deri hastalıkları içinde ;

Akne Vulgaris, Egzamalar(İç ve dış egzamalar,sinirsel kökenli olanlar vb.pek çok çeşidi vardır.) Mantar, Sedef, Saç dökülmesi, Çocukluk çağında daha çok görülen atopik dermatit, Cilt kuruluğu, Bit ve Uyuz gibi paraziter hastalıklar sayılabilir.

Polikliniğimizde bu hastalıkların takip ve tedavisi yapıldığı gibi kozmetik amaçlı Botox, Dolgu, Prp, Mezoterapi, Peeling gibi uygulamalarda başarıyla yapılmakta, tedavi ettiğimiz hastaların cilt güzelliği sağlanmaktadır.

SAĞLIĞINIZI YAKINDAN TAKİP EDİN!