SAYGI
BRANSLAR

El Ve Ayak Sağlığı Birimi;

Medikal el ayak bakımında hijyenik tırnak kesimi ve dizaynı,tırnak yüzeyinin temizlenmesi ve parlatılması, sertleşmiş derilerin giderilmesi uygulamaları gerektiği şekilde yapılır. Estetik ve güzellik merkezinde yapılan uygulama ile manikür pedikür de; yöntem farklılığından hastaların çoğu gereksiz yere acı çekmekte,tırnak batığı ve nasır alma steril olmayan ortamlarda yapılmaya çalışıldığında bulaşıcı hastalık mikrop kapma şansı çok yüksek olmaktadır.

Sağlığa ve estetiğe yönelik yapılan bu özel bir bakımdır. Et pensi, makas gibi kesici aletler olmadan, tamamen tıbbi cihazların kullanıldığı özel freze uçlar ile yapılan tıbbi bir uygulamadır. Problemli ayaklardaki nasır ve sertleşme problemlerin giderilmesi, kalınlaşmış veya mantarlı tırnakların bakımı, deri sertleşmesi ile oluşan problemlere yönelik bakımlar, deforme tırnakların bakımı, çatlak topuk bakımı, batık tırnaklarda tel sistemi, diyabetli ayakların bakımı gibi sorunlara çözüm getirilir.

Kişi düzenli yaptığı bakımdan kesin sonuç elde eder.Yine diyabetli ayaklarda dolaşım bozukluğundan dolayı zamanla his kaybı oluşur.Ancak hastalar acıyı hissetmekte zorlanır ya da hiç hissetmez. Bu nedenle tıbbi el ayak bakımında kesici makas pens ve sivri uçlu aletler kullanılmadan özel cihazlarla işlemi yapılır.

doğrudan randevu için telefon numaramız: 05457863435

 

 

 

İlgili Uzmanlarımız



İlgili Uzmanlarımız

İlgili Hastalıklar



İlgili Hastalıklar - Tümünü Göster

SAĞLIĞINIZI YAKINDAN TAKİP EDİN!